Poliklitik
Now Reading:

Kulah

Kulah

Saderek saparakanca, dinten kiwari iyeu cuaca tos teu tiasa diprediksi, halodo anu panjang sareng hujan anu masih keneh reup bray ngajantenkeun urang saday bayeungyang kacida. Saena dina dinten nu kawas ayeuna, saderek saparakanca geura ngadamel kulah paranti ngojay atanapi geura ngalih ka caket walungan, tur nuhun.

Share This Articles
Written by

here for the lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.